Aankoopmakelaar

Willen geloven of niet,…maar België hinkt commercieel gezien wat achterop op het gebied van zaken doen in vastgoed.

Velen gaan vaak zonder veel kennis van zaken op pad in de overhitte en overspannen vastgoedmarkt. Dit om om toch hun eigen droomhuis, hun “thuis” trachten te kopen, vaak dus om één van hun grootste, belangrijkste én duurste aankopen van hun leven te doen…

Al gauw brengt deze speurtocht STRESS mee wat niet bevorderlijk is voor de gezinssituatie…:

  • Géén wonder dat U de zoektocht beu raakt ! U was waarschijnlijk ook al meer dan eens misschien “net te laat”…!?
  • U ziet met andere woorden het bos door de bomen niet meer en het huis door de straten niet meer …?
  • De eindeloze papierwinkel en “bankenkoorts” brengt U ook slapeloze nachten…?
  • U hebt zelf weinig tijd en bent ontredderd omdat U al eens achter het net viste…?
  • U krijgt stress bij het afwegen tussen de pro’s en de contra’s en over het onderlegd verdedigen van Uw bod tegenover de vraagprijs…!?

Daarom… dé OPLOSSING :

Ik ging even spieken bij onze Noorderburen en zag het al snel… Het beroep van “Aankoopmakelaar” is vrij nieuw in ons land maar in Nederland en lang daarvoor al in De Verenigde Staten, Spanje… is deze job al lang ingeburgerd. >Waarom ?

Heb je er al eens bij stilgestaan dat de verkoper van een woning altijd een ervaren verkoopmakelaar aan zijn zijde heeft ?

Maar, … dat de koper, …de persoon die zijn geld, honderdduizenden euros, moet ophoesten veelal alleen in de kou staat om deze beslissing te nemen…!? Compleet onlogisch toch…!?

Wij, als “Aankoopmakelaar” kunnen op zoek gaan naar de droomwoning waar U al lang naar op zoek bent. Eens we die woning gevonden hebben zullen we deze als “vastgoeddokter” onder de loep nemen en de diagnose stellen.

Met deze kennis in het achterhoofd gaan we samen met U onderhandelen over Uw “aankoopprijs”.

U zal ook hierdoor duidelijk weten wat het all-in “totaalplaatje” zal kosten wat uiteraard superbelangrijk is !

We bekijken samen de bijkomende aankoopkosten, eventuele verbouwingskosten, de mogelijkheden en de beperkingen van de woning enz…

U krijgt van ons deskundig advies op alle gebied ; vaktechnisch, juridisch, praktisch, strategisch commercieel,…

Wij doen dit op een professionele en rationele manier, niet op een emotionele manier wat een groot verschil is.

“ WIST-U-DAT “ ‘tjes :

W-U-D : het aantal panden dat U als particulier al “te koop” ziet maar een deeltje is van alle panden die effectief te koop staan…? Inderdaad, het zijn er onwaarschijnlijk veel meer…! Wij zullen onze informatie graag met U delen.

W-U-D : wij als netwerkspecialist hebben contact met alle andere makelaars, notarissen,syndicussen, deurwaarders, banken, advocaten, aannemers,promotors enz… mede hierdoor zijn we geïnformeerd over upcoming stille en discrete verkopen, toekomstige nieuwbouwprojecten enz…

W-U-D : Wij kunnen ervoor zorgen dat U plots 5 keer meer kans hebt om Uw droomwoning te vinden en als eerste de kans zal krijgen om deze in discretie te bezoeken.

W-U-D : Supersnelle en persoonlijke service 24/7 is van cruciaal belang bij onze zoektocht en hiermee hebt U met ons altijd een streepje voor.

W-U-D : Stress, spanningen en angst zijn hele slechte raadgevers. Hierdoor ontstaan slapeloze nachten en relatiedruk. Dit kan en mag niet want Uw droomwoning kopen moet iets plezierig en leuk zijn… Wij helpen en zorgen voor U ! Dat is onze taak !

We zullen U dus persoonlijk “begeleiden” en volledig “ontzorgen”! Dit geeft U een uitstekend gevoel en dat goeie gevoel maakt van jullie nieuwe huis een “THUIS”.

VASTGOED KOPEN met ADVIES van de AANKOOPMAKELAAR wordt ongetwijfeld ook hier in België het nieuwe normaal…!

Kom vrijblijvend bij ons langs voor meer informatie.

Jochen Vanhulle
(stagiair-vastgoedmakelaar-bemiddelaar BIV 517540)