Ons verhaal

Welkom bij Agence Leopold.

Afstammend uit twee ondernemersfamilies heeft de dynamische “all-round-ondernemer” Jochen Vanhulle het commerciële bloed waar het niet kruipen kan.
Alles begon op erg jonge leeftijd begon in het Brugse internaatscollege Sint-Leo. Tijdens de studies Economie/Talen nam hij zijn roeping erg letterlijk door het opzetten van handeltjes op school, het maken en verkopen van schoolkrantjes, het organiseren van tientallen party’s,…

Er volgden verschillende opleidingen ; piloot, antiquair, bedrijfsbeheer en VASTGOEDMAKELAAR…

Ambitieus, dynamisch én met het diploma Vastgoedmakelaar-Bemiddelaar op zak besliste hij om in zijn geboortestad Brugge waar hij ondertussen andere grote successen behaalde in de vastgoedsector zijn eigen vastgoedkantoor Agence Leopold op te starten.

Jochen Vanhulle is expert in de verkoop van “nieuwbouw” en tevens in de verkoop van het duurdere vastgoed waar hij heel wat ervaring in heeft.

Laat wel duidelijk zijn dat de verkoop van een doorsnee gezinswoning ook dezelfde aandacht en “Royal Service” zal genieten en dat maakt net het verschil.

“Klant is koning” is niet voor niets onze slogan

Alles begint bij Agence Leopold met een gesprek, vrijblijvend advies , een gratis schatting…
Een luisterend oor voor Uw verhaal, behoeftes en dromen…

Agence Leopold en haar partners zijn ook actief in projectontwikkeling.

De persoonlijke en professionele service van één en dezelfde persoon, de zaakvoerder die Uw dossier behartigt is gegarandeerd.

Met de lancering van de “Aankoopmakelaardij” naar Nederlands model is Agence Leopold een pionier voor Brugge en omstreken.
Agence Leopold gaat actief op zoek naar dé ideale droomwoning op maat, de “match”waar de klant al zolang naar op zoek is. De klant wordt uiteraard van A tot Z begeleid en “ontzorgd”…
De persoonlijke “Royal Service” is iets wat Agence Leopold letterlijk neemt en hoog in het vaandel draagt !
Belangrijke beslissingen komen soms erg onverwacht en daarom is de 24/7 service dus een must.

Het office/meeting point gelegen in de Brugse gouden driehoek is geen klassiek kantoor. Het werkt met open deuren 7 dagen op 7. Het trekt letterlijk internationale klanten binnen door haar uitstraling en “curiosities” die de aandacht en de nieuwsgierigheid opwekken…

Onze internationale plannen liggen met de focus op Tenerife en de Côte d’Azur waar we met vaste Belgische partners werken.

Agence Leopold is opzettelijk géén gewoon klassiek vastgoedkantoor…kom ons ontdekken en het wordt al snel duidelijk…
Wij bieden U een gepersonaliseerde samenwerking compleet op maat volgens Uw wensen.

De Agence Leopold Mascotte JULIETTE